aktuelt-makrel.jpg
 

OM OSS

På holmen av tyver, så nær vannet og fjorden som du kan komme, finner du Sjømagasinet. Et helstøpt konsept med restaurant, vinbar, kurs-og møtelokale, selskapslokale og fiskebutikk.

 

Vår store lidenskap er å vise frem det beste fra sjømatnasjonen Norge. Kjøkkensjefen vår, Karel, er levende opptatt av lokale råvarer og bærekraft. Be om å få sjekke QR-koden på Hitra-krabben neste gang du kommer, så kan du se akkurat hvor den kommer fra og hvem som har fisket den.

Vi er mange ting; restaurant, vinbar, fiskebutikk, kurssted, møte-og selskapslokale. Men først og fremst er vi en leverandør av moderne smaksopplevelser med fisk og skalldyr av ypperste kvalitet. Ta kontakt med oss om ditt neste selskap, event eller om du vil ha en god oppskrift på torsk til neste torsdagsmiddagen. Vi ser frem til å høre fra deg.

Kapasitet

Restaurant 250 sittende, 350 stående
Chambre separeé: 14
Mezzaninen: 14
Chambre separeé ved sjøsiden: 80
Klonferanserom/Restaurant Garden: 30

 

Vår LedelsE

Jacob Kiel
Restaurantsjef

Karel Svec
Kjøkkensjef